00,00 €

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Eden Park

22. júna 2022

História značky Eden Park sa začala písať v roku 1987, keď sa dvaja rugbisti, patriaci medzi najprestížnejších na svete– Franck Mesnel a Eric Blanc, rozhodli vytvoriť špičkovú značku oblečenia.

Teší nás, že vám túto jedinečnú značku môžeme ponúknuť aj v e-shope URBAN BRANDS.

Eden Park, značka inšpirovaná rugby

Značka Eden Park má svojrázneho ducha. Franck Mesnel, poháňaný zmyslom pre paradox a Eric Blanc, poháňaný zmyslom pre detail, stvorili skutočne štýlovú značku inšpirovanú rugbyovými dresmi. Tie sú námetom ich oblečení, a to vo všetkých možných variáciách, od polokošieľ, šortiek, tašiek, tenisiek až po rôzne doplnky do domácnosti, ako napríklad uteráky.

Myšlienka motýlika v logu sa zrodila nejaký čas pred ich finále. Hľadali symbol ich duševného stavu, ktorý by ilustroval výnimočný deň finále a jedinečnú príležitosť, ktorá si zaslúži oslavu – samozrejme v smokingu. Ružová je zas farba ich maskota, slávneho pantera a trenírok, ktoré nosili na zápasy.

Sú populárny po celom svete

Prvý obchod značky Eden Park bol otvorený v Paríži, v roku 1988.

Odvtedy neustále napredujú a snažia sa prispôsobiť novým módnym trendom.

Počas svojej dlhej cesty vytvorili naozaj špičkovú sieť, a dnes sa môžu pýšiť krásnymi výsledkami:

  • 250 zamestnancov,
  • v 34 krajinách,
  • 24 vlastných predajní,
  • 43 franšíz,
  • 60 pobočiek,
  • 432 rôznych produktov.

Spojenie elegancie a športu

So silnou identitou, produktami vizuálne inšpirovanými rugby a líniou French Flair Sport ponúka značka Eden Park kombináciu mestskej elegancie a športového ducha. Je inšpirovaná skutočným príbehom a ponúka autentickosť a kreativitu.

Jedinečný koncept

Koncept národných a medzinárodných obchodov Eden Park sa vyznačuje minimalistickým a moderným vzhľadom. V každom predajnom mieste nájdete parkety z Maďarska, dekorácie ovplyvnené rugby (striedanie pásikov rôznych farieb) a osvetlenie, ktoré robí tieň motýlika.

Atmosféra je jedinečná a obchody vítajú mladších, či starších, fanúšikov rugby alebo módy, ale predovšetkým je to skutočne veľmi French Flair.

Združenie Les Papillons du Ciel

Franck Mesnel vytvoril toto združenie v roku 2011. Cieľom združenia je vývoj a vzdelávanie na Madagaskare. V roku 2014 bola postavená Collège du Rocher, jediná vysoká škola na ostrove, a to vďaka dobrovoľníkom združenia.

Združenie získava finančné prostriedky na základe projektu recyklácie látky. Miestne krajčírky, matky, či iní miestny ľudia vyrábajú malé motýliky, ktoré si môžete kúpiť v predajniach Eden Park alebo online za 3€. Z tejto sumy ide 1€ združeniu Les Papilons du Ciel.

Záver

Francúzska značka oblečenia Eden Park inšpirovaná rugby témou má za sebou dlhú históriu a zaujímavý príbeh, vďaka ktorému sa elegancia a šport spojili v netradičné kúsky. Spoločnosť sa zaručuje kvalitnými materiálmi, ktoré vám nie len vydržia, ale budete sa v nich cítiť naozaj príjemne.