Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Slávnostné otvorenie JOTT na Slovensku

2. septembra 2022

(Aktualizované dňa 11.10.2022)

Príďte ochutnať francúzsky štýl značky JOTT, ktorú už kúpite nielen online, ale aj v novootvorenej kamennej predajni v bratislavskom Auparku.

Predajňa bola slávnostne otvorená 09. septembra, a vy si teraz môžete vyskúšať populárne mestské bundy na vlastnej koži.

Povedzme si niečo o značke

JOTT, alebo inak povedané JUST OVER THE TOP, je trendová, pohodlná, funkčná a vysoko kvalitná mestská značka, ktorú vytvorili rodáci z Marseille, Mathieu a Nicolas Gourdikianovci, v roku 2010.

Špecializuje sa na tenké a ultraľahké páperové bundy, ktoré môžete nosiť počas celého roka. Sú skutočne praktické, dajú sa rýchlo zrolovať a zabaliť do malého úložného vrecka, takže ich stačí hodiť do ruksaku, či tašky a budete vždy pripravení. To, že sú tieto bundy naozaj obľúbené, dokazuje fakt, že sa ich každý rok predá viac ako 1 milión.

Značka JOTT sa ale nešpecializuje len na bundy. Áno, tie boli základom vzniku, no po ich veľkom úspechu sa podnikanie rozbehlo, a teraz môžete nakupovať napríklad praktické plážové oblečenie, polokošele, či plavky.

Variabilita a štýl

Milujete krásne farby? Chcete sa vytrhnúť z nevšednosti a upútať pozornosť?

JOTT tiež zbožňuje farby. Preto, okrem základných a stálych 8 farieb, si pre vás každú sezónu pripraví 15 nových štýlových farieb. Na svoje si tak prídu aj milovníci nevšednosti. No určite si vyberú aj tí, ktorí vsádzajú na jednoduchosť. Skrátka, bundy JOTT sú pre každého. Stačí si vybrať obľúbenú farbu, či už máte radi klasickú čiernu alebo radšej žiarivú červenú, modrú, či ružovú.

No nie je to úžasné?

Navyše máte na výber z 8 štýlov. Chcete bundu s kapucňou, bez kapucne, s rukávmi alebo bez nich, do pásu, či po kolená?

Hľadáte výlučne niečo mužské alebo skôr ženské? Alebo chcete dať každému vedieť, že ste pár a vybavíte seba aj partnera bundou v rovnakom štýle?

Potrebujete kvalitnú bundu do každého počasia aj pre vaše dieťa? Áno, JOTT má pre vás aj detský sortiment.

Vyberať si môže skutočne každý. Nakombinujte si tú pravú bundu špeciálne podľa vašich požiadaviek.

Do každého počasia

Príroda je často nevyspytateľná. Buďte tak pripravený na všetko.

Či už prší, fúka alebo sneží, reverzibilné diely vás ochránia. Pretože každý model má svoju vlastnú funkčnosť. Bundy sú tiež nepremokavé, ľahké, skladné a je možné ich vziať kamkoľvek sa vyberiete.

Nenechajte sa oklamať prírodou, JOTT na vás myslí za každého počasia.

Vyberte si ultraľahkú na chladnejšie letné večery, ľahkú na príjemné jarné rána, vestu na jeseň a hrubú na tie najchladnejšie zimy. Alebo si vyberte jednu na celý rok.

Záver

Francúzska spoločnosť JOTT pre vás spája mestskú eleganciu so športovým štýlom. Vyrába ľahké bundy, ktoré môžete nosiť počas celého roka. Vyberte si svoju bundu v URBANBRANDS.

Veľkonočné vajíčko