Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Cabaïa je v súlade s prírodou

10. marca 2023

Článok zo 6. júna 2022 aktualizovaný a doplnený o nové produkty.

URBAN BRANDS má pre vás úplne novú značku, ktorá vyrába produkty nielen udržateľné, ale aj kvalitné. Ich kvalite dôverujú natoľko, že kúpou získate doživotnú záruku.

Chcete o tejto značke vedieť viac? Poďte sa zoznámiť.

Cabaïa má jasný cieľ

Ochrana životného prostredia a zvierat, vec, ktorá je v dnešnej dobe tak veľmi potrebná.

Rovnako to cíti aj značka Cabaïa.

Textilný priemysel je v súčasnosti najväčším znečisťovateľom na svete. Práve preto sa rozhodli, že budú vyrábať také výrobky, ktoré budú k planéte čo najviac šetrné.

A pritom nie sú vôbec nudné. Viete, čo je napríklad skvelé? Vo vnútri ruksaku nájdete malé prekvapenie – vrecko s levanduľovou vôňou.

Pánom sa bude určite páčiť tradičný čierny ruksak, ktorý má množstvo organizérov, aj púzdro na notebook, či tajné bočné vrecko. Je ergonomicky, pohodlný a 100% udržateľný.

Pre dámy by zas mohla byť zaujímavá jemná ružová taška, ktorá svojim vzhľadom pripomína modernú kabelku. Tiež obsahuje množstvo organizérov a puzdro na notebook. Samozrejme, že je tiež 100% udržateľná a vegánska.

Ak ste zástancami niečoho originálneho, potom si môžete vybrať napríklad ruksak CABAIA CITY AMSTERDAM, kvetinový ruksak CABAIA ADVENTURER S LUSAKA alebo CABAIA OLD SCHOOL PACHUCA M, ktorý sa bude určite páčiť najmä tínedžerom.



Ako Cabaïa šetrí planétu?

1. Žiadne plasty

Značka Cabaïa od roku 2020 zastavila používanie jednorazových plastov vo svojich produktoch. Namiesto plastov sa rozhodli na balenie produktov využívať vrecúška z kukuričného škrobu.

Áno, čítate správne. A má to výhody.

Obalové vrecúška sa dokážu rozložiť za 24 mesiacov a môžete ich dokonca kompostovať.

A čo materiál pre ruksaky, vaky alebo čiapky? Ten je z recyklovaného polyestru z plastových fliaš.


2. Preprava

Mnohé spoločnosti si väčšinou vyberajú super rýchle spôsoby dopravy. Tie sú však zvyčajne aj super znečisťujúce.

Cabaïa v tom má jasno – ak chceme myslieť ekologicky, všetko potrebuje svoj čas.

Značka ponúka nadčasové modely, ktoré budú trendy niekoľko mesiacov. Týmto spôsobom nemusia na prepravu využívať leteckú dopravu, ktorá značne poškodzuje životné prostredie.

Ako sa k vám teda tovar dostane?

Využitím najekologickejších foriem prepravy – vlakom alebo loďou.

3. Pre zvieratá

Cabaïa vyrába všetky produkty s ohľadom na zvieratá. 98% ich produktov má certifikát EVE VEGAN – všetky tašky, ponožky, uteráky a väčšina klobúkov neobsahuje živočíšne materiály.

Jediné 2% predstavujú prémiové čiapky z vlny.

Navyše sa od roku 2018 stali partnerom SPA – predajom limitovaných ponožiek pomohli vybudovať nový psí útulok a park a zvieratám poskytujú neustálu starostlivosť a jedlo vďaka zákazníkom.

Vďaka mačaciemu maskotovi Martymu, mohli SPA darovať už viac ako 54 000€.

Ako?

Za každý príspevok s produktom od značky Cabaïa na Instagrame s hashtagom #MartyChallenge dostane SPA 1€.

4. OEKO-TEX a REACH

Všetky produkty značky Cabaïa majú certifikáty OEKO-TEX a REACH, a väčšina produktov už spomínaný certifikát EVE VEGAN.

Čo to však znamená?

OEKO-TEX Standard 100 – je to medzinárodná a nezávislá značka pre textilné spoločnosti rešpektujúca normu OEKO-TEX. Táto norma zaručuje kvalitu tkanín a neprítomnosť škodlivých látok pre zdravie spotrebiteľov.

REACH – nariadenie EÚ, ktoré zakazuje používanie chemických látok nad určitý limit.

EVE VEGAN – European Vegan Expertise, oficiálna značka, ktorá zaručuje, že produkt je vyrobený bez živočíšnych materiálov.

Vo všetkých testoch značka Cabaïa obstála skutočne dobre, čo je veľmi potešujúce.

Záver

Cabaïa, značka, ktorá neustále hľadá nové spôsoby, ako čo najviac chrániť životné prostredie a zvieratá. Pre tých, ktorí sú v súlade s prírodou.

Tak ako my. E-shop URBAN BRANDS je tu pre vás s touto novinkou plnou trendových produktov, ktorá je skutočným pokladom pre našu zem.

Stačí si vybrať, ktorý sa vám páči a začať pomáhať v boji proti znečisteniu. Pre pánov ponúkame béžovú klasiku alebo výraznú oranžovú, pre dámy zas nežnú fialovú, svetlomodrú alebo neutrálnu čiernu.

Veľkonočné vajíčko